Skjut Mig !

 
 
Helt slut efter att inte fått sova nått sen kl 03.00 inatt, då vår minsta skatt bara skrek och var ledsen och tårarna bara rann och han vart varm som bara den, så febern kom och gick som den kände själv. Men jag kände nog igen symtomen att det är nog öroninflammation, men att han inte tagit sig nått för öronen och jag börja trycka försiktigt på öronen när han lugnat sig och tyckte väl inte att det var så värst, men det gav sig inte så tillslut kl 10 idag på morgonen ringde jag vårdcentralen och vi fick komma in direkt så han blev undersökt och läkaren hade allt läst på om Kian innan vi kom dit och han såg allt att i BÅDA öronen var det rött och svullet ? !!!! Jag bryter ihop och just nu i skrivande stund så får jag tårar för jag tycker så fruktansvärt synd om min älskade lilla pojke, hur ska man kunna skydda sina barn mot nått sånt här som bara kommer och går hela tiden och verkar aldrig försvinna ?! Hur länge va han frisk nu? Sen magsjukan på Bahia Feliz är det exakt 14 dagar men så blev han snorig och hostig redan för två dagar sen så säg 12 dagar ? Alltså det här är ju nästan ofattbart, vad dom får stå ut med och jag brukar vara en tålig människa men är så sårbar när det handla om mina barn, det är en fruktansvärd känsla som även kan göra mig rädd :( Allt faller när jag inte har kontroll på läget och inte vet hur jag ska hantera vissa saker.
Men som idag, jag åkte till doktorn själv, även fast det känns tryggare att alltid ha med sig T för jag kan glömma bort vissa saker som doktorn säger och då är det jätte skönt att ha en extra med sig som även är stöd så att den här mamman inte faller pladask handlös ! Men det gick bra... Konstant ledsen bäbis och inte allt för många timmars sömn så är man även extra känslig och orolig.
I alla fall så blev jag så knäckte efter dagis hämtningen och han sov fram och tillbaka till dagis men sen var det konstant en ledsen bäbis och han var så ledsen att han tappar luften och är helt okontrollerbar, så ringer till T och ber att han får komma hem för tillslut känner man sig otillräcklig och då är det bättre med en som kanske har lite mer ork kvar och kan hjälpa till och han kom hem och det har varit rätt lugnt på eftermiddagen , men nu har det startat igen. Han sov här bredvid mig när jag började skriva det här inlägget, sen fick jag göra en paus och ta hand om honom (självklart) och nu när han har gnällt och gråtit en stund så ser jag att han är rödflammig på ryggen och att det även börja i ansiktet ?! VA fan händer med mitt barn ? Så T kommer in från kvällspromenaden med hundarna och jag ropar in honom till vårt rum och det var ingen synvilla det var utslag och T ringer direkt till Baggängen och hon vill att vi kommer upp direkt för det kan vara en reaktion av penicillinet ? Alltså kanske  det inte var mässling utslag som han hade fått dagarna innan vi skulle åka till Gran Canaria utan en reaktion från medicinen, alltså undra hur mycket man ska orka med ? Vi var även uppe på vårdcentralen och visa upp honom och dom sa att det var en reaktion av mässling sprutan, ärligt vet jag inte vad jag ska tycka, tro eller lyssna på längre, skjut mig!!!
 
 
 
 Älskade lille hjärtat <3