i vått o torrt

Efter allt som hänt så är jag så evigt tacksam över att ha min egna familj och fina vänner vid min sida, hur skulle jag klara mig utan er?! 

Tur att man får en chans att bygga sin egna trygghet och känna vilka som står en närmast och vilka man kan lita på i vått o torrt. Dom flesta som känner mig vet att jag inte har så mycket till egen familj, utan har skaffat mig en underbar en istället och blivit så accepterad att det känns som jag alltid varit med dom. Mina barn är en del som stärker mig till 100% och T som har varit en otrolig man genom våra år och vi har från att ha det kämpigt till att priorieterat vårat liv tillsammans och byggt upp nått fantastiskt. Att få känna sig trygg, glad, säker, älskad och få älska är nått man inte ska leva utan. Att ha hittat så rätt, från att varit en förvirrad själ som knappt kunna glädjas över julafton för man haft en så knasig familj till att känna att man längtar efter jul och alla bestyr? Jag är fortfarande en långsint jävel som är en så förbannat dålig egenskap, men jag försöker och det går frammåt. Många egna dåliga vanor som sakta men säkert ger efter är även det en underbar känsla!
Ryggen har knäckt mig totalt och rädslan är kvar, men hoppet skymtar emellanåt, fortsätter uppåt och tillbaka till en normal vardag och med att bli så illa skadad tar även det med sig psyket. Man har mycket tankar och funderar och därför blir det lite djupa inlägg emellanåt!

Tack iallafall alla som både visar att dom bryr sig och som finns där, envis som en åsna som man är så kommer jag vara tillbaka snart 😉❤