Medicin

Tycker att denna onsdag har varit en lugnare dag på väldigt många dagar och jag känner mig stabilare men fortfarande ett tryck över bröstet men det hoppas jag släpper snart. Jag håller mig gärna inne då jag tycker att solen är för stark för min hjärna just nu, men det är fint att titta ut :) Även fast solen ska göra en gladare så är våren en jobbigare period för mig. 
 
Jag ringde upp till allmän psykiatrin idag men fick ingen som kunde svara pga sjukdom och att dom bara hade vissa tider för råd. Men alltså jag skulle få komma tillbaka förra veckan för provtagning efter att ha testat medicinen en vecka men inte fått nån tid till sköterskan och snart är medicinen slut och den har inte hjälpt nå värst utan mer till natten så känner jag mig lugnare och blir inte så rörig när jag vaknar under natten utan kan somna om .... Det är bra, men sen så får jag så förbannat ont i magen av den här medicinen - kramp och halsbränna så jag spyr mig själv i munnen så kan ju vara bra att få koll på saker och ting ? Får göra ett nytt försök imorgon till mottagningen. 
 
Idag när jag har kört små brudarna till simskolan så tänkte jag ta mig ut till bokrean och se om jag hittar nått spännande :) Finns en hel del som jag är intresserad av, men vi får se om det blir något fynd ;)